Hoera! Het mag eruit! We zijn blij onderdeel te zijn van de Bachmann Group. De fusie voelt als een logische stap na jaren van hecht samenwerken. Eerst waren wij klant van Bachmann, toen werden we officieel importeur en nu worden we een vaste waarde binnen de Bachmann Group. Bachmann zegt over de fusie; “We are looking forward to enriching each other and sharing our competences.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan! Onze eigen André de Jager zegt:

“Ik ben blij dat OCS deel gaat uitmaken van deze internationale organisatie. Na een periode van 20 jaar is het tijd om de bakens te verzetten. OCS heeft innovatie en service hoog in het vaandel staan en zal dit onder de vleugels van Bachmann blijven continueren en door ontwikkelen. ”

De grote vraag is natuurlijk, wat verandert er nu? Voor onze klanten verandert er helemaal niets. OCS blijft OCS. U zult aan de telefoon nog steeds dezelfde stemmen horen, die zich nog steeds tot het uiterste inspannen om u de beste service te leveren. Nog steeds van vloer tot aan plafond. Onze vloerdozen blijven dus gewoon in ons assortiment, nog steeds Made in Holland. Maatwerk? Dat is ook nog steeds onze standaard.

Vragen over de fusie? Of een andere vraag? Neem even contact met ons op. We helpen u graag!