Voor de een is de werkplek een bureau met een computer. In het beste geval is er dan een stijlvol OCS-stopcontact, in/op het bureau geïnstalleerd om bijvoorbeeld een laptop op te laden.
Voor de ander is de werkplek een werkplaats, waar bijvoorbeeld auto’s worden gerepareerd. Om efficiënt te werken moet gereedschap snel kunnen worden aangesloten. Daarom integreerde Boxo Tools ons  inbouw stopcontact Bachmann Powerframe. Zo hebben de monteurs een optimale werkplek. De Power Frames zijn opvallend onopvallend boven de werkbank gemonteerd.
De Bachmann Powerframe is een praktische inbouwunit die met zijn design in ieder interieur past. Powerframe kan niet alleen in tafels of bureaus worden gemonteerd, maar ook in dubbele wanden. De power strip is modulair opgebouwd en kan helemaal naar wens worden samengesteld. Powerframe is leverbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium. Uw configuratie is gemakkelijk onder een artikelnummer te bestellen.
Naast de Powerframe, kunt u ook kiezen voor de Powerframe Cover. Dit inbouw stopcontact wordt afgesloten met een klepje. Zo is de unit echt opvallend onopvallend!

Meer inbouw stopcontacten bekijken? Kijk ook eens naar de Evia, Rhodos of Coni.