U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Vloerdozen bij renovatie en transformatie bestaande gebouwen

15/09/14

Een uitgeleefd gebouw weer leefbaar maken. Met wat verf aan de muren en een stijlvolle inrichting lijkt het voor de klant al te ontstaan. Maar de toegevoegde waarde van renovatie en transformatie begint bij het creëren van een nieuwe en vooral moderne beleving van de ruimte.

Van een voormalig pakhuis naar een state of the art kantoorgebouw. Of een leegstand postkantoor transformeren in een moderne multimediale bibliotheek. Bij renoveren en transformeren van bestaande gebouwen gebruiken we het liefst zo min mogelijk middelen voor een zo verbluffend mogelijk resultaat. Naast een nieuwe gevel, aandacht voor duurzame klimaatbeheersing en imposante schuifpuien, voegen goed doordachte vloeren ook veel toe aan de beleving van de ruimte. Een vloer waarin de aansluitingen van alle elektrische apparaten voor de moderne mens zijn weggewerkt biedt perspectieven voor een strak en vooruitstrevend interieur. Het liefst plug and play in de vloer en behoud van het lijnenspel van het architecturale ontwerp.

Office Cabling Systems is specialist in het naar wens ontwerpen en samenstellen van vloerdozen. Eerder werkte het al voor grote projecten zoals de transformatie van het Optiebeursgebouw naar het hoofdkantoor van NRC Handelsblad en de renovatie van het Stedelijk Museum. Door de mogelijkheden in lage instortdiepte van de Velox en Tetra vloerdozen zijn ze ideaal voor toepassing bij renovatieprojecten. Zo hoeft er minimaal worden gesloopt in de vloer of een minimale cementdeklaag te worden aangebracht. De vloerafwerking kan volledig worden doorgetrokken in het deksel van de vloerdoos. Zo wordt het open karakter van de ruimte behouden en creëren we die moderne leefomgeving.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Kijk op onze productpagina’s of bel ons meteen op 0183 309425.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!