U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Regent het bij u ook zo hard?

06/05/15

Hoe hard regent het in uw buurt? Tijdens deze zware lentebuien beschermen onze vloerdozen voor buiten je data- en 230V aansluitingen tegen regen en waterplassen. We hebben twee series. Ontdek de voordelen:

Serie 7600
De serie 7601 en 7602 is gebaseerd op een solide PVC-U behuizing in combinatie met een massieve Aluminium bovenrand en deksel geanodiseerd in RVS look. Bij een gesloten deksel is deze vloerdoos IP67! Het deksel is met een speciale sleutel te openen. Bovendien is deze vloerdoos overrijdbaar door personenauto’s en kan dus prima toegepast worden als oplaadpunt voor elektrische auto’s.

 

Serie 7700
De Serie 7700 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en geschikt voor buitenmontage. De behuizing is van een zware kwaliteit PVC-U (zonder weekmakers). Deze behuizing biedt ruimte aan 1 x 230V RA WCD eventueel gecombineerd met een RJ45 data aansluiting. Het deksel is van RVS en kan geopend worden met een speciale sleutel.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!