U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Toegang tot 230 V in een auto-experience

VLOERDOOS OCS 8700Dat installateurs uitdagingen niet uit de weg gaan is bekend. Maar een elektraplan uitvoeren in een autogarage die werd (om)gebouwd tot auto-experience is allesbehalve een standaard project.

In een garage waar beleving centraal staat, zijn natuurlijk de auto’s de ware eye-catchers. Maar toch moesten de diverse aansluitpunten goed bereikbaar en autobestendig zijn en de luxe uitstraling van de omgeving moest worden bewaakt. In iedere ruimte werd gekeken naar de vloerafwerking en hoe deze in of om de vloerdozen verwerkt kon worden. Omdat een groot gedeelte van de vloer nog gestort moest worden, kon voor het showroom gedeelte een speciale uitvoering van OCS vloerdoos 8702 worden gebruikt. Dit type instortvloerdozen zijn supersterk én waterdicht. Handig voor het schoonmaken en houden van de ruimte met bijvoorbeeld schrobmachines.

Voor het kantoor op de bovenverdieping werden OCS Velox vloerdozen snel en gemakkelijk geïnstalleerd. De verschillende ruimtes zijn daarna afgewerkt met diverse materialen. Tapijt en hout zijn in de deksels gelegd en bij het tegelgedeelte is gekozen om een RVS geheel als deksel te monteren. Zo past de vloerdoos in iedere interieur en zijn de aansluitpunten op de gewenste plekken te gebruiken.

Project: Audi Experience Martin Schilder – Alkmaar
Product: Custom made uitvoering vloerdoos 8702 + Velox met RVS deksel
Groothandel: Schuurman Elektro
Installateur: Spiering Installaties

Projectfotos

Wenst u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips