U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Opladen in een restaurant

OCS heeft bij een bekende keten van weg- en warenhuisrestaurants verschillende Bachmann Coni tafelunits geleverd. Deze stijlvolle inbouw tafelunit is in de verschillende tafels van de restaurants gemonteerd. Zo kunnen de bezoekers van het restaurant tijdens het drinken van een kopje koffie of het eten van een maaltijd hun laptop of smartphone opladen en zo rustig verder werken. Flexwerken ten top!

De Coni van het fabricaat Bachmann is geschikt voor het inbouwen in onder andere vergadertafels, bureaus en balies. De Coni is opgebouwd uit een los inbouwframe en een inbouwmodule. De inbouwunit is leverbaar in 3 standaard versies; met drie, vier en met zes modules.

De inbouwmodule is zonder gereedschap eenvoudig aan te brengen in het inbouwframe. De 230V sluit u aan met een GST18-3 prefab aansluitsnoer verkrijgbaar in diverse lengten. Alle overige aansluitingen waaronder data, HDMI, USB, VGA/Audio worden geleverd in een bus – bus uitvoering. Dit betekent dat u zonder gereedschap simpelweg de aansluitingen realiseert met prefab kabels. De Coni is tevens leverbaar met een USB charger module. Hiermee is het opladen van een smartphone of tablet een fluitje van een cent.

Projectfotos

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!