U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Kabelvrij sporten in SportCity

ocs.serviceboxCompacte servciceboxen in SportCity

Kabelvrij sporten in de nieuwste centra van SportCity: de grotere apparaten in de nieuwste sportcentra van het fitnessconcern zijn aangesloten en werken dankzij de speciale Serviceboxen voor instortvloeren. De op maat ingebouwde vloerdozen zijn compact en geven een toegankelijke en frisse uitstraling aan de ruimte. Daarnaast is het hygiënisch: er blijft geen stof hangen achter losliggende kabels. Handig bij het schoonmaken en -houden van de ruimte.

De meeste serviceboxen zijn geplaatst onder de fitnessapparaten. De sterke vloerdozen kunnen tot 150 kg verdragen. Ze zijn volledig uitgevoerd in RVS en hebben geen zichtbare bevestigingsschroeven. De uitvoeringen van de servicebox kunnen variëren van één tot twee WCD’s plus twee inzetplaatjes voor onder andere data, VGA en audio. Zo kan deze vloerdoos de gebruiker aan al zijn gewenste services voorzien.

Project: SportCity
Product: Servicebox

Projectfotos

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!