U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Kabelmanagement bij Technische Unie vestigingen

Één van de bekendste elektrotechnische groothandels binnen Nederland – de Technische Unie – verbouwt momenteel de verkoopvestigingen. Diverse kantoorpanden worden voorzien van een nieuwe indeling en interieur.

Om de verkoopmedewerkers zo efficiënt en comfortabel mogelijk te laten werken, heeft OCS het kabelmanagement op zich genomen. De bureau’s zijn voorzien van gasveer monitorarmen die door de verkoopmedewerkers met een simpele handbeweging naar behoefte zijn in te stellen. Er komen geen schroeven of stelbouten aan te pas; dit verhoogt direct het gebruiksgemak. Tevens zijn de vestigingen voorzien van RVS inbouwunits Rhodos met o.a. 230V en RJ45 aansluitingen waardoor heel flexibel een extra stopcontact of patchkabel kan worden ingeprikt tijdens een vergadering of op de werkplek.

Bij een moderne inrichting hoort eigentijds opladen. Naast een mooie aanvulling op het werkblad is de Wireless Charger meer dan een chique gadget: smartphones worden dankzij Qi-technologie opgeladen zonder hiervoor nog een verbinding tussen de telefoon en het oplaadpunt nodig is.

Een goed en doordacht elektraplan heeft een opgeruimde, veilige werkplek als eindresultaat. Handige oplossingen, zoals aluminium vloerkanalen om bekabeling tussen de wand en de werkplekken netjes weg te werken, CPU houders om de computers van de grond af te houden, kabeldoorvoeren en kabelslangen om toevoerende bekabeling tot aan de gebruikerszijde van de bureaus te bundelen en geleiden zorgen voor een mooie en fijne omgeving.

Project: Technische Unie verkoopvestigingen (foto’s: Technische Unie Den Haag Binckhorst)
Product: TFT arm Stockholm, inbouwunit Rhodos, Wireless Charger, Aluminium vloerkanalen en kabeldoorvoeren

Projectfotos

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!