U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS op Architectenweb

29/03/18

Als partner van Architectenweb delen we onze kabelmanagementenproducten en projecten via dit portal. Want architecten hoeven geen genoegen te nemen met een simpel, wit stopcontact! Onlangs verscheen een kort interview met OCS.

 

Een kort interview met onze partner OCS

1. Welke dienst/product leveren jullie in de bouw? 
OCS levert kabelmanagementproducten voor veilige en flexibele (werk)plekken. Van vloerdozen tot bureau-units voorzien van 230V of snelle usb-laders en het gehele pakket om bekabeling aan te sluiten en netjes weg te werken. Denk aan mooie kabelgeleiders, kabelgoten en snelle kabelverbinders bijvoorbeeld.

2. Wat is jullie recentste noviteit/innovatie? 
OCS speelt in op de actuele vragen uit de markt waarin men steeds flexibeler werkt en oplaadpunten verwacht die daarop inspelen. Zo is ons assortiment recent uitgebreid met de Chip On Desk en Power Dot Micro, twee minimalistische en snelle usb laders die nauwelijks opvallen in een ruimte.

3. In welke fase in het bouwproces werken jullie samen met architecten? 
Bij advies over vloerdozen werken we samen tijdens het ontwerp van de constructie van het pand. De facility producten worden gekozen bij inrichting van een ruimte of pand. Kabelmanagementproducten worden gemist wanneer ze er niet zijn, omdat ze simpelweg zorgen voor groot gemak. Daarom is een tijdig contact met de architect van groot belang.

4. Met welke kennis kunnen jullie architecten in het bouwproces ondersteunen? 
Als totaalleverancier werken we naast architecten vaak samen met installateurs. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we architecten ondersteunen in hoe en waar specifieke kabelmanagementproducten in een proces passen. We bundelen onze technische kennis met ons gevoel voor design en vertalen dit naar een advies met een praktisch en vooral mooi eindresultaat.

5. Waarom zijn jullie partner geworden van Architectenweb? 
Kabelmanagement gaat verder dan een simpel wit stopcontact, er zijn zoveel producten, vormen en kleuren beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan units die qua uiterlijk met een ruimte mee kunnen veranderen. Door de opties te presenteren op Architectenweb proberen we deze mogelijkheden uit te laten groeien tot standaards. Dankzij een nauw contact met architecten sluit ons aanbod blijvend aan op de wensen uit de markt en komen we samen tot een gebouw of inrichting geschikt de toekomst.

 

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!