U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS nieuwe Bachmann GmbH & Co. importeur in Nederland

05/04/17

Per 1 april vertegenwoordigt OCS Bachmann op de Nederlandse markt. Al 70 jaar ontwikkelt en produceert Bachmann innovatieve elektrische componenten. Naast de bekende werkblad en keukenunits wordt ons assortiment komende tijd aangevuld met onder andere innovatieve producten voor de elektrotechnische groothandel en datacenters.

Bachmann is geen onbekende voor OCS. Al 15 jaar leveren wij diverse Bachmann producten. Hierdoor beschikken wij over kennis, grote voorraad en kunnen wij u ondersteunen bij montage. Nieuwsgierig naar onze Bachmann producten? We hebben een selectie voor u op een rij gezet.

Of bekijk alvast de nieuwe catalogus (DE):

 

Meer over Bachmann:

De Duitse firma Bachmann GmbH & Co. KG ontwikkelt, produceert en distribueert innovatieve elektrische componenten en systemen met name voor de elektrotechnische groothandel, kantoor-, keuken- en IT sector (datacenters). Met ongeveer 700 medewerkers en een netwerk van partners in 27 landen, genereert Bachmann nieuwe maatstaven aan functionaliteit, design en innovatie.

De producten van Bachmann zijn onder te verdelen in vier segmenten:

 • KEUKEN SOLUTIONS
  Handige modules om de keuken te voorzien van extra WCD’s (en/of multimedia aansluitingen) waarbij rekening wordt gehouden met de geringe aansluitruimte in of rondom het keukenblad.  
 • FACILITY SOLUTIONS
  Systemen om werkplekken en vergaderruimten te voorzien van de benodigde 230V en data (en multimedia aansluitingen) en het hedendaagse design te accentueren.
 • INSTALLATION
  Slimme producten voor de installateur, van losse onmisbare componenten tot complete systemen. 
 • IT POWER SOLUTIONS
  Innovatieve energielijsten voor datacenters.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!