U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS HOOFDSPONSOR NEDERLANDS FOOTGOLF TEAM OP WK 2018

23/11/18

OCS is op het derde wereldkampioenschap footgolf, dat van 8 t/m 16 december 2018 in Marrakech wordt gehouden, de trotste hoofdsponsor van het Nederlands Team. Aan het WK van deze jonge sport doen ongeveer 400 spelers uit 36 landen mee in de categorieën man, vrouw en senior. Naast bekende oud-profs als Pierre van Hooijdonk, Marcel Peeper, Herman van Eekeres en Evgeniy Levchenko zal ook onze eigen Thijs van Rookhuizen naar Marrakech afreizen om deel te nemen aan het WK. Thijs werkt bij Office Cabling Systems binnen de logistiek en de verkoop. Met de kans om hoofdsponsor te zijn van het Nederlandse team steunt OCS een vernieuwende jonge sport! We zijn hier erg blij mee!

De reactie van Thijs:
Ik ben in aanraking gekomen met de sport toen ik samen met 2 vrienden voor de gezelligheid aan een toernooi meedeed. Daar raakte ik in gesprek met de toenmalig directeur van de nationale bond en hem viel het op dat ik talent had. Sindsdien ben ik bij de sport betrokken en inmiddels ben ik de top 20 van de wereld binnen gedrongen. Een mooie prestatie, want wereldwijd zijn er ruim 3000 spelers geweest die aan de wereldtour hebben meegedaan!

Bij OCS krijg ik veel vrijheid om mezelf binnen deze sport te ontwikkelen en het team staat volledig achter mij. Het hele team is geïnteresseerd in mijn prestaties en nu is OCS ook nog de hoofdsponsor van het Nederlandse WK-team. Het is leuk dat het Nederlands team een bedrijf heeft gevonden dat wil bijdragen aan de groei van de sport. Dat dit het bedrijf is waar ik werk, is natuurlijk helemaal leuk!

Namens het hele Nederlandse team wil ik nogmaals enorme dank uitspreken naar het volledige OCS team voor het vertrouwen in de sport, het team en hun werknemer die er natuurlijk alles aan gaat doen om OCS trots te maken tijdens het WK in Marokko!

Thijs zal ons tijdens het WK op de hoogte houden van zijn prestaties en de prestaties van het hele team. We keep you posted!

Wenst u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips