U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS en Rutenbeck op Light + Building

14/03/16

Van 13 tot en met 18 maart staan de deuren van het beursgebouw in Frankfurt (Duitsland) open voor iedereen die alles van slimme systemen wilt weten. Zoals de naam ‘Light + building’ al doet vermoeden zijn de systemen gericht op verlichting- en toepasbare gebouwentechnieken. Ongeveer 2500 exposanten showen 6 dagen lang de nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook OCS is op de grootste lichtbeurs van Europa te vinden.

 

OCS en Rutenbeck

Samen met Rutenbeck presenteren we onze nieuwste innovaties. Dit jaar staan oplossingen die het energieverbruik van een gebouw verlagen en het niveau van comfort verhogen centraal. Onze kabelmanagement oplossingen en de producten van Rutenbeck vullen elkaar goed aan. Daarom zet onze samenwerking zich voort in 2016. Rutenbeck is al meer dan 60 jaar een belangrijke speler in de communicatietechniek en biedt onder andere datatechniek, multimedia en producten gericht op schakelen op afstand.

 

OCS innovaties in Duitsland én Nederland 

Naast onze showroom (Hall 8 – Level 0 – F30) is er op Light + Building nog veel meer te bekijken. Het is een indrukwekkende beurs waar u uw ogen uit kunt kijken. U ontdekt hoe moderne ruimtes tot leven komen met het gebruik van innovatieve producten. Bent u niet in de gelegenheid om naar Frankfurt af te reizen maar wilt u wel graag bespreken hoe uw gebouw door technologie veiliger gemaakt kan worden? Onze specialisten staan u ook komende dagen –gewoon vanuit Nederland- te woord via 0183- 309425. Stelt u liever uw vraag via email? Mail dan naar info@ocsystems.nl

 

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!