U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS 15 jaar

23/05/17

OCS viert dit jaar een belangrijk jubileum. Oprichter en directeur Andre de Jager is 15 jaar geleden op de bekende zolderkamer gestart: de eerste bureaudoorvoeren werden daar besteld en verstuurd. In 2017 is er veel veranderd. Zo is er onder andere een duurzame vloerdozen lijn gelanceerd en zijn we officiële importeur van de hoogwaardige firma’s Rutenbeck en Bachmann. Met inmiddels 15 werknemers zetten we ons iedere dag in om kabelmanagement vraagstukken aan te pakken. Zo denken we mee in het zo efficiënt mogelijk inzetten van een elektraplan, hoe vloerdozen zo gemakkelijk mogelijk gemonteerd kunnen worden of hoe werknemers zo veilig en flexibel mogelijk kunnen werken. Dit doen we nog steeds met veel plezier.

Dit is natuurlijk het vieren waard. Daarom is OCS van donderdag 25 mei tot en met maandag 29 mei gesloten. Dinsdag 30 mei staan we vanaf 8:30 u graag weer te woord. In augustus komen we graag bij u terug om dit ook met u te vieren.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!