U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS: 15 jaar vol energie

28/08/17

OCS: 15 jaar vol energie

Het is alweer 15 jaar geleden dat oprichter en directeur Andre de Jager op de bekende zolderkamer de eerste OCS bureaudoorvoeren verkocht. Inmiddels is er veel veranderd; met 15 werknemers zetten wij ons iedere dag in om kabelmanagement vraagstukken aan te pakken.

Dit vieren wij samen met u!
15 Jaar partner in de elektrotechniek, dat is het vieren waard. Daarom ontvangt u 15 werkdagen lang – van 4 t/m 22 september – geen verzendkosten op uw orders binnen Nederland. Dit geldt voor al uw bestelling via OCS, van onze duurzame vloerdozen tot de handige Bachmann-units. Deze feestactie wordt automatisch verrekend. U hoeft hier dus niets voor te doen.

 

Jubileumactie: 15 werkdagen geen verzendkosten
Looptijd: 4 september tot en met 22 september

 

Deze actie geldt op orders die in alle redelijkheid volgens onze algemene verkoopvoorwaarden in de periode van 4 t/m 22 september 2017 binnen Nederland kunnen worden geleverd met DHL Parcel of eigen vervoer van OCS. Spoedorders of koerierskosten zijn uitgesloten van deze actie. Eventuele in rekening gebrachte vrachtkosten door de (elektrotechnische) groothandel bij levering via de groothandel zijn niet voor rekening van OCS en vallen daarom niet onder deze actie.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!