De moderne keuken heeft veel aansluitingen nodig voor telefoon, laptop en natuurlijk keukenapparatuur. Maar je wilt wel dat ze stijlvol bij de keuken passen.  OCS biedt de Bachmann TWIST en PIX en de Elevator aan. In de matzwarte uitvoeringen zijn ze niet alleen handig, maar ook mooi!

Inbouwstopcontact Bachmann TWIST heeft een handig draaimechanisme om het stalen deksel te openen en te sluiten. In gesloten toestand is de unit spatwaterdicht en veilig voor kinderhanden. Bachmann PIXis een heel compacte inbouwunit. De mooie matzwarte behuizing met verschillende kleurringen maakt de PIX tot een veelzijdige oplossing. De unit heeft een RA-stopcontact, USB-charger of multimedia-aansluitingen. Met de optionele draaibare deksel is de unit spatwaterdicht.

De Bachmann ELEVATOR opent met een druk op de knop en springt dan omhoog. De inbouwunit heeft verschillende configuraties met 2x 230V RA, USB-charger en data-aansluitingen. Hiermee is het opladen van een smartphone, tablet tijdens het koken een fluitje van een cent.

Bekijk hier alle keukentoepassingen

Foto: Lodder Keukens