Om te kunnen scoren, moet er getraind worden. Het liefste met de beste faciliteiten. Het trainingscomplex 1908 van Feyenoord haalt het beste uit het elftal naar boven. Energie krijgen ze onder andere van de OCS kruisvloerdozen Velox 2.0 en van ons open vloergootsyteem OCS Tetra® Limes. 

Het nieuwe trainingscomplex kijkt uit op een groen voetbalveld. Zo weten de spelers altijd waarvoor ze trainen. Maar omdat ze o.a. trainen op fitnessapparaten die stroom gebruiken, moet er wel een stroomvoorziening langs die pui lopen. Daarom was het systeem ook ideaal voor Feyenoord. Bij het inmeten door OCS kwam naar voren dat de goten bij Feyenoord verschillende lengtes moesten krijgen. We maakten een overzichtelijk tekening met de benodigde vloergootonderdelen.

Op wens van Feyenoord brachten we kleine uitsparingen aan op de kopse kant van de vloergoten. Met een speciale sleutel gaan de deksels gemakkelijk open. Tussen de goten bevinden zich slanke vloerdozen met 230V- en data-aansluitingen. Vanwege de gietvloer bij Feyenoord hebben de gootdeksels geen oplegrand. De vloerdoos heeft wel een oplegrand. De hele goot inclusief de vloerdozen is naar wens van de voetbalclub gepoedercoated in RAL8022 met 70% glansgraad in een fijn structuur.