Vanaf 1 januari een nieuw gezicht bij OCS. Marcel Herssevoort is de nieuwe managing director. Hij neemt het stokje over van André de Jager. André zal nog steeds op de achtergrond bij OCS betrokken blijven, maar de dagelijkse leiding neemt Marcel over.

André: “Ik heb het volste vertrouwen in Marcel om de doelstellingen van OCS en van de Bachmann Group te behalen. Ook hij zet de klant op een. Met zijn ruime ervaring en frisse kijk op de markt laat ik de functie van MD in goede handen bij hem achter.”

Marcel kent de elektrotechnische wereld heel goed. Meer dan twintig jaar werkte hij in verschillende internationale functies bij Attema, onder andere als hoofd marketingmanagement (MT-lid). Naast zijn werk is Marcel een groot sportliefhebber.

Marcel. “Teamplayer zijn vind ik erg belangrijk. Van daaruit hoop ik OCS in nauwe samenwerking met de Bachmann Group verder te laten groeien. Ik kijk ernaar uit OCS-relaties te leren kennen.”

Ook de Bachmann Group feliciteert OCS met haar nieuwe managing director. Marcel zal ook regelmatig in Stuttgart te vinden zijn om de gezamenlijke plannen verder vorm te geven.