Rondslepen met stekkers is niet meer nodig! Al een paar jaar maken veel mensen gebruik van de USB-charger in tafelstopcontacten. Daarmee laad je met een los kabeltje bijvoorbeeld snel je telefoon op. Deze technologie is doorontwikkeld naar USB C. Nu kun je niet alleen kleine apparaten, maar ook je laptop opladen zonder een grote stekker. Als officieel importeur van Bachmann introduceert OCS de nieuwe modules. 

De nieuwe USB-A&C en de USB-C Charging-Modules van Bachmann bieden voor elke situatie de passende oplossing. Met de innovatieve oplaadtechnieken kunnen alle elektronische apparaten zonder stekker snel en veilig worden opgeladen. Fast Charging is dankzij de geïntegreerde USB Power Delivery (PD) en Qualcomm® Quick Charge™(QC) slechts een van de vele voordelen.

De USB-A&C 22W combimodule is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote apparaten zoals de normale smartphones en tablets. Met de USB-C 30W module worden middelgrote apparaten en kleine notebooks van stroom voorzien. Alle andere gangbare elektrische apparaten en sterke notebooks zijn met behulp van USB-C 60W module zo weer opgeladen.

De modules zijn in talloze configuraties leverbaar in de Desk, Power Frame en Coni.

Klik hier om naar onze producten pagina te gaan.