De nieuwe vestiging van Witteveen+Bos aan de Daalsesingel in Utrecht draagt uit waar het ingenieursbureau voor staat; duurzame oplossingen voor uitdagingen van morgen.

Ook onze tafelstopcontacten Bachmann DESK 2 en CONI gingen mee naar het nieuwe gebouw. Dit laat namelijk niet alleen zien dat de kwaliteit van de producten goed is, maar ook dat de designs in moderne kantoren nog steeds tot hun recht komen

Dankzij de klembevestiging kon de DESK 2 ook in de nieuwe vestiging zonder krassen op de bureaubladen worden bevestigd. Wel zo fijn voor hergebruik van het bureaublad. De Bachmann CONI is de ideale unit voor vergadertafels. Het design met klep is onveranderd actueel. Dankzij de kwaliteit van de CONI, kan de klep ontelbaar vaak open en dicht worden gedaan

Ook onze rvs-vloerdoorvoeren zijn toegepast. Deze worden door OCS duurzaam in Nederland geproduceerd en zijn recyclebaar.

Mocht de configuratie van de CONI of de DESK 2 niet meer passen bij de huidige wensen, kunnen de multimedia-aansluitingen worden uitgewisseld, dankzij de modulaire opbouw van de producten. Voor de nieuwe units geldt dus ook dat ze helemaal naar wens van Witteveen+Bos zijn geconfigureerd. OCS levert een compleet product onder een artikelnummer.

Meer weten? Klik dan hier