U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Kleine usb-laders: nieuw bij OCS

16/02/18

Klein en heel erg fijn: twee nieuwe usb-laders van OCS voor extra oplaadgemak op of in een (tafel)blad. Zie jij ze al zitten?

Het minimalistische design van deze twee nieuwe usb-oplaadpunten van OCS leent zich perfect voor openbare ruimten, horecagelegenheden, loungeruimten, openbaar vervoer of zelfs de wachtkamer. Want ook daar wordt tegenwoordig gewerkt of even snel een e-mail beantwoord. Een volle batterij is daarbij een must.

 

Opbouwunit Chip on desk is een handig, klein mobiel oplaadpunt. Met een 2-voudige 4A USB charger laden smartphones en tablets binnen een mum van tijd op. Het compacte ontwerp en de eenvoudige bevestigingsklem zorgen ervoor dat dit product op bijna ieder werkblad kan worden gemonteerd.

De Power Dot Micro (foto bovenaan) is de kleinste inbouwunit in zijn soort. Met een diameter van slechts 30 mm en diepte van 33,6 mm haal je maximaal vermogen uit dit minimalistische design. De 2 USB oplaadpoorten hebben een maximaal vermogen van 2A/5V.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!