U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Klassiekers in een felle statement kleur

12/11/18

Combineer de basiskleur van een kamer, keuken of kantoor met één felle statement kleur! De klassiekers DESK 2TWIST en PIX zijn nu in maar liefst 200 RAL kleuren verkrijgbaar. Daar zit uw lievelingskleur of de gewenste kleur van uw klant vast tussen.

De DESK 2 verzorgt stijlvol oplaadpunten op een tafelblad. Kies uit een 3-, 4-, 5- en 6-voudige versie met standaard 230V en andere aansluitingen zoals data, HDMI, VGA/audio, USB 3.0 en audio als bus – busverbindingen. Dit betekent dat de aansluitingen zonder gereedschap gerealiseerd kunnen worden.

De TWIST is met een inbouwdiepte van slechts 40 mm en compact design in bijna iedere omgeving inzetbaar. Met een simpele draaibeweging verschijnen de aansluitpunten of sluit de unit zich.

De PIX laat oplaadpunten juist opgaan óf opvallen in een interieur. Van geel naar rood en van wit naar zwart: de verschillende decoratieve ringen van de kleine enkelvoudige unit kunnen ook achteraf gewisseld worden. Alleen of als set bij elkaar biedt de ronde Pix stijlvolle oplaad-oplossingen.

Wij helpen u graag met het kiezen van de gewenste kleur en invulling van de gekozen unit. OCS heeft al verschillende uitvoeringen voor u uitgewerkt, deze treft u bij de producten in het overzicht van artikelnummers aan. Heeft u nog vragen of wilt u een unit bestellen? Dan helpen onze medewerkers u graag.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!