U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

GEZOCHT: ENTHOUSIASTELINGEN

08/05/19

Office Cabling Systems BV, simpelweg OCS is een sterk groeiend bedrijf. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiastelingen die samen met ons team het bedrijf nog beter, mooier, leuker en effectiever willen maken. Pak jij die uitdaging op? 

Vanuit ons spiksplinternieuwe pand helpen wij onze klanten aan de beste kabelmanagementoplossingen. Dit houdt in dat we gebruikers voorzien van een snelle toegang tot een stopcontact of andere data- of multimediaverbinding. En natuurlijk moet het passen in het interieurdesign. Wij krijgen er energie van om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, juist als we een stapje extra moeten zetten. Dit doen we al meer dan 15 jaar. Onze klantengroep is erg divers; van de installateur op de bouw tot de projectinrichter die voor de finishing touch zorgt met het mooiste design.

Dus. Ben jij de nieuwe held van ons logistieke team of ken jij alle ins en outs van de binnendienst? Vreet je graag asfalt om onze klanten te bereiken of doe je dat liever via de digitale weg? Maar werk je sowieso graag in een hecht team, wil je jezelf ontwikkelen en daarvoor met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden worden beloond? Heb je wel oren naar o.a. een gratis sportschoolabonnement, een goede kantine en een fietsplan? 

Wij kijken ernaar uit om je een keer te ontmoeten in ons inspiratiecentrum! In ongedwongen sfeer kijken we dan wat we elkaar kunnen bieden. 

Zo. Ben je enthousiast geworden om ons en het bedrijf te leren kennen? Stuur dan even een mailtje naar Lynda Visser, lynda@ocsystems.nl, met je CV en in welke functie je denkt ons te kunnen versterken.

Hopelijk tot snel! 

OPEN VACATURE TEKST

 

In verband met de feestdagen is OCS van 23 t/m 27 december 2019 én van 31 december 2019 t/m 1 januari 2020 gesloten.

Op donderdag 2 januari 2020 staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toe!