U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Zelfstandig Zonder Pand? Architecten zijn welkom bij OCS

Tuesday June 30th, 2015

Ben je een Zelfstandige Zonder Pand en zoek je een bruisende plek waar je kunt sparren met collega-architecten, vergaderen met relaties en waar inspirerende samenwerkingen ontstaan? We stellen ons kantoor open! Lees meer via dit artikel in Regio in Bedrijf.

 

 

OCS biedt ruimte voor samenwerking

OCS staat bekend als een bedrijf dat van vernieuwing en uitdaging houdt. Het nieuwe werken 3.0, met ruimte voor nieuwe en verrassende vormen van (samen)werken, past daarbij. Bent u architect of projectontwikkelaar én zzp’er?En daarmee bedoelen we: een zelfstandige zonder personeel pand? Maar heeft u wel regelmatig behoefte aan een professionele kantoorruimte? Een bruisende plek waar u kunt sparren met collega-architecten, vergaderen met relaties en waar inspirerende samenwerkingen ontstaan? Zo’n plek bestaat in Het Land van Heusden en Altena. Office Cabling Systems (OCS) in Giessen stelt graag de deuren voor u open.

OCS staat bekend als een bedrijf dat van vernieuwing en uitdaging houdt. Het nieuwe werken 3.0, met ruimte voor nieuwe en verrassende vormen van (samen)werken, past daarbij. “OCS denkt in kansen en creëert ook kansen”, vertelt Lynda Visser, afdeling communicatie OCS. “Niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook voor de omgeving. Het is mooi om elkaar te versterken.” Lees verder..

Wenst u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips