U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS actief binnen nieuwe campus Heerlen

Monday November 23rd, 2015

Ocs is gevraagd om mee te bouwen aan een inspirerend pand. In het voormalige GKII-gebouw van ABP in Heerlen wordt een nieuwe campus gerealiseerd. Het pand langs de autosnelweg staat nu nog leeg: maar niet voor lang! In de broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid worden straks slimme diensten ontwikkeld, zogeheten smart services. Daarnaast trekt een topinstituut Expertise- en Innovatiecentrum Business Intelligence & Smart Services (BISS) waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samen komen- in het inspirerende pand.

Het doel is 2.000 à 2.500 nieuwe banen te realiseren en uiteindelijk tientallen start ups en spin offs aan te trekken. De bedrijven, innovaties en talentontwikkelingsprogramma’s moeten natuurlijk gefaciliteerd worden. Daarom zorgt Office Cabling Systems (kabelmanagement) in samenwerking met Oosterberg (logistiek) en EPM Maastricht (E-installateur) voor maar liefst 1250 OCS TETRA 2.0 vloerdozen om voldoende contactpunten te realiseren. De vloerdozen zijn in eigen beheer ontwikkeld, 100% stekerbaar en makkelijk te installeren. Ook de bureaus worden voorzien van stroom- en data-aansluitingen van OCS. Het kabelmanagementbedrijf levert daarnaast ook speciale waterdichte vloerdozen voor het project Center Court.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!