U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Een duurzaam tot in de puntjes verzorgd kantoor

04/07/17

OCS geeft regelmatig tips via het platform Regio in Bedrijf. Deze maand spelen we in op duurzaamheid. Want een duurzaam huis of kantoor zijn thema’s waar we niet meer omheen kunnen. Wist u bijvoorbeeld dat u een ruimte tot IN de vloer kunt verduurzamen?

 


Een duurzaam en veilig tot in de puntjes verzorgd kantoor

Er zijn van die producten waarvan je je het bestaan eigenlijk niet beseft. Toch mis je ze als ze er niet zijn, omdat ze simpelweg zorgen voor groot gemak. OCS – Office Cabling Systems biedt deze producten aan. Als totaalleverancier in kabelmanagement zorgt het bedrijf uit Giessen voor een nette, veilige (werk)omgeving. En heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Elektro- en/of installatietechniek wordt onterecht niet altijd met duurzaamheid geassocieerd. Zelfs aansluitpunten in een vloer kunnen namelijk voldoen aan de huidige standaard. OCS vloerdozen 100% recyclebaar en gemaakt van vlamdovend materiaal. Zo ontstaan er achteraf geen verrassingen en weet je dat de basis van een ruimte goed is.  Lees het hele artikel

 

Wenst u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips