U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Diensten

Naast het verzorgen van standaardoplossingen voor kantoren en werkplekken worden wij enthousiast van unieke situaties en uitdagingen. Onze producten passen wij aan voor de beste oplossing in elke situatie. Hierbij laten we ons in ons werk inspireren voor nieuwe producten en productverbeteringen.

Onze diensten overzichtelijk op een rij:

Advies

Iedere situatie en gebruiker is anders. Daarom ondersteunen en adviseren we u op maat. U krijgt een complete, gedetailleerde offerte voor iedere situatie.

Montage

Naast het leveren van de producten, kan OCS u ook ontzorgen in de complete montage van de producten of uw gehele project. Op deze manier bieden wij u een complete service voor de inrichting van uw renovatie- of nieuwbouwproject. Van werkplekken tot vergaderruimtes, van hotels tot restaurants; voor iedere ruimte hebben wij bekwame vakmensen en technische installateurs beschikbaar.

Grote voorraad

Wij én onze voorraad houdende grossiers hebben een groot assortiment op voorraad. Zo heeft u onze voorraadartikelen vaak al binnen 24 uur in huis.

Ontwerp en fabricage

Buiten ons uitgebreide assortiment, ontwerpen we producten speciaal op maat. We werken samen met partners in industrieel ontwerp en elektrotechnische productie, om zo voor iedere situatie een passend product te kunnen leveren.

Levering
We bewaken de kwaliteit van onze samenwerking en leveren de producten af op locatie met ons eigen vervoer of via onze betrouwbare transportpartners.

Samenwerken

Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Wij vinden dat we elkaar daardoor kunnen aanvullen. Daarom werken we samen met oa nationale en internationale bureaumeubelfabrikanten en projectinrichters. Op deze manier kunnen we u nog beter tot dienst zijn. Onze partners zijn onder andere:

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!