U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Het bedrijf

Als totaalleverancier in kabelmanagement streven wij elke dag naar flexibel kabelmanagement voor een veilige en praktische werkomgeving. Met een groot assortiment aan standaardproducten voor kantoor- en werkplekbekabeling hebben wij bijna elke oplossing op voorraad. Maar omdat iedere situatie en gebruiker anders is, zetten wij graag een stap extra en realiseren een (maatwerk)oplossingen voor elk kabelvraagstuk. Dit doen we al 15 jaar.

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Daarom denken wij van begin tot eind met u als eindgebruiker, architect, adviseur, projectontwikkelaar, installateur of groothandelaar mee; vanaf het abstracte ontwerp tot aan de service en onderhoud. Dit maakt ons een betrouwbare en efficiënte partner tijdens de ontwikkeling van uw project. Onze lijnen houden we graag kort. Met u, maar ook met onze partners en met de nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de technologische ontwikkelingen in de maatschappij en dragen we op een duurzame manier bij aan de snel veranderende maatschappij van vandaag. Vanzelfsprekend hoort milieubewustzijn daar ook bij. Onze vloerdozen zijn bijvoorbeeld voor meer dan 80% herbruikbaar en de nieuwe vloerdozen 2.0 serie zijn zelfs 100% recyclebaar.

Heeft u nog vragen over ons of onze werkwijze? Onze medewerkers helpen u graag via 0183 309425 of info@ocsystems.nl

OCS levert volgens de Algemene Voorwaarden van FME. Deze kunt u hier downloaden.

Wist u dat OCS ook via 12build.nl bereikbaar is?

OCS Vloerdozen logo MVOBACHMANN_Logo blauwUnknown
 OCS is aangesloten bij MVO Nederland. Officiële vertegenwoordiger van Bachmann. Officiële vertegenwoordiger van Rutenbeck.

 

 

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!