U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Bachmann Twist en Pix zijn TU-toppers

03/09/18

Dat de Bachmann Twist en Pix echte toppers zijn, dat wisten wij al. In de maand september staan deze twee handige en mooie inbouwunits nu ook als Topper in de spotlight bij de Technische Unie. 

Bachmann Twist

De Twist van het fabricaat Bachmann is een ideale inbouwunit voor in loungebanken, bureau- en vergadertafels, maar vooral in keukenbladen. Met een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 40 mm en compacte bouwvorm van Ø 115 mm is de Twist overal inzetbaar. Met één simpele beweging wordt de Twist geopend en gesloten. De bediening, in het midden geplaatst, zorgt voor feilloze toegang tot de 230V en / of data en multimedia aansluitingen. De Twist is leverbaar in een keuken- en kantoor uitvoering én in een aantal verschillende combinaties.

Bachmann Pix

Een aanvulling op een interieur én uitbreiding van 230V, data, – en multimedia aansluitingen; de Pix van het fabricaat Bachmann biedt dit samen in één product. De enkelvoudige, ronde inbouwunit heeft een geringe inbouwdiepte en is leverbaar met een oplegrand in verschillende kleuren die ook na installatie omwisselbaar óf te vervangen is door een variant met afsluitbaar deksel. Van bureau tot kast en van badkamer tot keuken: de Pix kan in iedere denkbare situatie worden toegepast. Het ronde design maakt ook dat deze unit eenvoudig van bovenaf in een gat van Ø 56 mm te monteren is. 

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!