U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Red Dot Award voor meubelserie HUBB

22/04/17

Meubelserie HUBB, ontwikkeld door Mecanoo en Gispen, is de winnaar van een Red Dot Award. Deze gerenommeerde designprijs wordt jaarlijks toegekend aan innovatieve nieuwe producten die uitblinken in kwaliteit.


HUBB
is een innovatief, modulair concept met een ogenschijnlijk eenvoudige basisvorm. Door de bouwstenen van de serie te combineren, ontstaat een inspirerende leer- of werkomgeving die verschillende activiteiten faciliteert. Kortom; een stimulerende plek waar verschillende activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Verschillende zones voor ontmoeting, samenwerking en voor geconcentreerd studeren lopen naadloos in elkaar over.

Maurits van Berckel, Commercieel Directeur Gispen vertelt:
“Ik ben zeer verheugd dat we een prijswinnend product hebben ontwikkeld met een optimale combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en fraaie vormgeving. HUBB is gemaakt van pure materialen zoals hout uit Europese bossen die weer worden aangeplant en PET-materiaal dat recyclebaar is. In het uitschuifbare tafelblad zitten stroomaansluitingen en lichtsensoren die makkelijk te updaten zijn. HUBB is het unieke resultaat van een intensieve samenwerking op het snijvlak van productdesign en architectuur.”

OCS is toeleverancier van onmisbare producten voor dit unieke ontwerp, zoals kabels, sensoren en contactpunten. De HUBB is niet het enige product met een Red Dot Award waar OCS aan gelinkt is. Inbouwunit TWIST van Bachmann is eerder ook beloond met deze prijs.Gispen_Hubb_OCS

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!