U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Opladen zonder kabels

23/02/16

Nog makkelijker je telefoon opladen: dat kan draadloos zonder kabels! Elektrotechniek365 zet onze OCS  Wireless Charger in de spotlights. Lees hier het hele artikel.
Opladen zonder kabels  
Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze smartphones en tablets. Met onze OCS Wireless Charger met QI-technologie, wordt iedere smartphone gemakkelijk voorzien van een volle batterij. Zo hoeven we het laatste nieuws nooit meer te missen.

OCS Wireless Charger 
Dankzij de OCS Wireless Charger worden smartphones voortaan nog makkelijker opgeladen: draadloos zonder kabels. Ideaal in hotels, horecagelegenheden, een bureau, vergadertafel of thuis. De ronde lader wordt geleverd met 1,3 meter snoer en een bijpassende adapter voor aansluiting op de 230V en is in te bouwen middels een gat van Ø 60 mm. De kleine anti-sliprand verkleint de kans dat een smartphone wegglijdt. Bovendien is Wireless Charger spatwaterdicht IP55.

OCS wirelessQi-standaard
De Wireless Charger is geschikt voor Smartphones met Qi-standaard. Gebruik een Qi receiver of -hoesje voor telefoons die nog niet over deze standaard beschikken.

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!