U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

OCS in Them@agazine Architectenweb

04/02/16

OCS architectenweb duurzaamheidArchitectenweb.nl presenteert maandelijks een digitaal èn gratis productmagazine voor architecten: Them@gazine. Het laatste thema gaat over duurzaamheid. Naast duurzame vloersystemen, Modular marmoleum en kanaalplaatvloeren staan ook de duurzame vloerdozen van OCS centraal.

In openbare gebouwen en ruimtes is brandveiligheid een belangrijk aspect. Met de OCS Vloerdozen 2.0 serie maakt u een ontwerp tot in de kleinste details recyclebaar en vlamdovend. De OCS TETRA® 2.0 en OCS VELOX® 2.0 zijn 100% stekerbaar, makkelijk te installeren en voldoen met halogeenvrije bedrading en kunststoffen – UL94-V0 vlamdovend- aan de strengste eisen. Daarnaast is de behuizing van staal, waardoor de vloerdozen 100% recyclebaar zijn. Dat maakt een ruimte niet alleen bovengronds veilig en duurzaam, ook in/ondergronds is dit belangrijk. Lees meer over deze serie via onderstaand artikel.

OCS architectenweb duurzaamheid artikel

 

Wilt u ook uw thuiswerkplek efficiënt en ergonomisch inrichten?

Onze tips kunnen u daar wellicht bij helpen.

Bekijk onze tips!